Vacature: Financieel administratief medewerker Farmsum

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Accuraat, klantgericht, representatief en ordelijk. Dat is precies wat wij zoeken in een financieel administratief medewerker.

Een korte greep uit de taken die je uitvoert in deze rol als financieel administratief medewerker zijn: facturatie, crediteurenadministratie, administratie, receptie en facilitaire werkzaamheden. Wanneer het gaat om facturatie gaat het om het registreren en controleren van inkoopfacturen. En het archiveren en inboeken van facturen in het systeem. Ook komt er bij jouw takenpakket een stukje crediteurenadministratie bij kijken, zoals het bewaken van de betalingstermijnen, het behandelen van vragen, betalingsherinneringen en aanmaningen van crediteuren/incassobureaus. Ook behoort het verspreiden en maken van mededelingen, aanmelden van collega's en bezoekers voor veiligheidsfilmpjes tot jouw werkzaamheden. Verder verricht je receptiewerkzaamheden, zoals het ontvangen en te woord staan van bezoekers, telefoon aannemen, postverwerking en registers bijhouden m.b.t. bezoekers. Tot slot regel je facilitaire zaken zoals het reserveren van vergaderzalen, bestellen van kantoorartikelen, lunch, bloemen en dergelijke.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde mbo-4 opleiding richting financieel/administratie 
  • je spreekt redelijk goed Engels en Duits
  • ervaring in een soortgelijke werkomgeving

Ook een VCA-certificaat is nodig, wanneer je deze niet hebt is dat ook geen probleem. Deze kan je via Abiant middels een dagcursus halen. 

Over het bedrijf

Het gaat om een chemiebedrijf dat een vorm van carbide produceert, een slijpmiddel dat ook in schuurpapier wordt verwerkt. Binnen het bedrijf heerst een gemoedelijke sfeer. Daarbij krijg je er ongeveer 100 collega’s bij.

Wat wij bieden

Een parttime baan voor langere tijd! Je werkt maandag tot en met vrijdag in de middagen. Je werktijden zijn ongeveer van 12.30 tot 16.30. Dat is mede afhankelijk van het aantal uur dat je kan en wil werken. In overleg zijn ook andere tijden en dagen mogelijk. We zoeken iemand voor tussen de 20 en 24 uur per week. Het uurloon is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en ervaring. Het ligt ergens tussen de € 14,- en € 17,- per uur.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature 'financieel administratief medewerker'? Dan zien we graag jouw cv tegemoet! Solliciteren kan tot en met 15 april. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via