Vacature: Mobiele kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Als kraanmachinist gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van een 15 tonner. Met jouw vaardigheden is geen klus jou te gek!  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als kraanmachinist? Lees dan snel verder.

Bij één van onze vaste opdrachtgevers komt een plekje vrij op de mobiele kraan. Hierdoor krijg jij de kans om je multifunctionele inzetbaarheid te laten zien. Je wordt ingezet op grote en kleine projecten in de grond-, weg- en waterbouw waardoor geen dag hetzelfde is. Je houd bezig met het inmeten, graven, dichten van sleuven maar ook graafwerkzaamheden voor riolering, watergangen en kabels aanleggen.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • aantoonbare ervaring met de mobiele kraan

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echte specialist en pionier op het gebied van grondverzet. Ze houden zich continue bezig met vernieuwen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Je komt te werken in een gemotiveerd team die er voor elkaar staat. Wanneer op vrijdag het werk gedaan is drinken jullie samen wat na in de kantine en luiden jullie het weekend in.

Wat wij bieden

Het salaris is conform de cao: 'Groen Grond & Infrastructuur en ligt tussen € 12,- en € 16,- per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en de werkzaamheden zijn voor een langere periode. Zie jij jezelf al zitten op je mobiele kraan? Dat is een goed teken! Twijfel niet langer en reageer op de vacature voor 7 mei.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Machinist mobiel kraan'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via