Vacature: Internationaal chauffeur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de transport? Ben jij flexibel, nuchter en heb jij een hands-on mentaliteit? En vind je het daarnaast niet erg om meerdere nachten van huis te zijn? Dan is dit misschien wel jouw vacature!

Jouw werkweek zal bestaan uit zowel binnenlandse als buitenlandse ritten (Scandinavië). Dat betekent dus dat je soms thuiskomt en soms moet overnachten, gemiddeld twee overnachtingen per week. De vracht zal hoofdzakelijk bestaan uit staal en stukgoed. Jij bent verantwoordelijk voor het correct laden en lossen. Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt in het vervoer van staal, mocht je dit niet hebben dan is het belangrijk dat je leergierig bent.

Functie-eisen

  • rijbewijs CE
  • ADR-Basis certificaat (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd transportbedrijf dat is gevestigd in Noord-Groningen. De standplaats van het bedrijf is de regio Winsum. Belangrijke kernwoorden die bij het bedrijf passen zijn: een klein team, hard werken en met elkaar. Door de verschillende werkzaamheden heb je geen vaste auto.

Door uitbreiding van het team is dit bedrijf per direct op zoek naar een flexibele chauffeur die voor langere tijd kan worden ingezet, met als doelstelling een vaste aanstelling bij het bedrijf.

Wat wij bieden

Bij de functie van chauffeur internationaal hoort een salaris tussen de € 12,- en € 14,- euro bruto per uur. De hoogte hangt uiteraard af van jouw kennis en relevante werkervaring.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als chauffeur voor dit leuke bedrijf? Solliciteer dat voor 6 mei 2021. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Internationaal chauffeur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via