Vacature: Allround groen- en grondmedewerker Lauwersoog

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lauwersoog
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op je werk altijd omringt zijn door vrolijke vakantiegangers en altijd de frisse zeelucht kunnen opsnuiven? Dat moet toch als muziek in jouw oren klinken! Benieuwd naar de baan die jou dit kan brengen? Lees dan snel verder!

Voor een camping in Lauwersoog  zijn wij op zoek naar een allround groen- en grondmedewerker. Een kleine greep uit de werkzaamheden in deze functie zijn: groenonderhoud, plaatsen en vervangen van riolering, straten leggen en het aansluiten/plaatsen van chalets. Het betreft een fulltime  functie, en aangezien de camping 365 dagen per jaar open is, is het ook een functie voor langere tijd!

Functie-eisen

  • ervaring in het groenonderhoud
  • riolering kunnen plaatsen en/of vervangen
  • ervaring met straten leggen
  • technisch inzicht
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Deze 5-sterren ANWB Top camping mag zich een van de mooiste campings van Europa noemen. Ze onderscheiden zich door de unieke ligging te midden van Nationaal Park Lauwersmeer en aan Werelderfgoed Waddenzee, maar ook met de ruime, natuurlijke campingplaatsen waar voor iedereen een geschikte plek te vinden is. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn eigenschappen die alle medewerkers stuk voor stuk bezitten. Een dynamisch bedrijf met gedreven mensen die er alles aan doen om van een verblijf op de camping een mooie herinnering te maken!

Wat wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie voor langere tijd in een prachtige omgeving! Naast deze fijne werkplek staat er uiteraard ook een financiële vergoeding tegenover. Je salaris als allround groen- en grondmedewerker zal uiteraard afhangen van jouw kennis en kunnen, maar deze zal naar alle waarschijnlijkheid tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur liggen.

Ben jij de allround groen- en grondmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 7 mei aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Allround groen- en grondmedewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum via het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via