Vacature: Commercieel medewerker/personeelsplanner

 • Salaris € 2517 - € 3059
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Bedum
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Abiant Bedum. Het hart van Abiant, daar waar het ooit allemaal begon, daar komt een plaats vrij voor een nieuwe collega. Voor niemand minder dan jou! Tenminste als jij gaat voor een organisatie die staat voor ‘betrokken, oprecht en daadkrachtig’ en waar samenwerking en dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?
In de functie van commercieel medewerker/personeelsplanner ga je op zoek naar de best passende medewerker voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en andere creatieve wervingskanalen. Je weet de wensen van de klant te vertalen in een pakkende en wervende vacaturetekst. Je voert intakegesprekken met potentiële medewerkers en biedt ze vervolgens aan bij prospects en opdrachtgevers om te komen tot een succesvolle match. Je werkt nauw samen met de personeelsplanner van de vestiging om de dagelijkse aanvragen in te vullen. Tot slot zorg jij voor de juiste administratieve afwikkeling. De accountmanagers ondersteun je in het opstellen van offertes en het aanleveren van rapportages. Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening en streef je naar een sterke relatie. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten; Abiant is tenslotte 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.

Als je gaat voor deze baan, dan kom je te werken in een energiek en zelfsturend team van twaalf nuchtere, probleemoplossende teamplayers. Een bonte mix van no-nonsense persoonlijkheden uit de regio Bedum. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou! In dit hechte team is eerlijke en rechtstreekse communicatie een vereiste en de geroemde teamgeest en humor worden op gezonde wijze bewaakt. De agrarische roots van Abiant zijn op deze vestiging nog duidelijk zichtbaar want de planning van de Bedrijfsverzorging is hier ook gevestigd.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je bent energiek, betrouwbaar en neemt graag initiatief. Het kost je geen enkele moeite om je sociaal op te stellen en afspraken na te komen. Van nature ben je een stevige gesprekspartner en een weerwoord schrikt je niet af. Vanzelfsprekend ben je een teamplayer met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een goed gevoel voor humor.

Verder beschik je over:

 • mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en overzicht te houden
 • kennis van de sectoren waarin Abiant actief is
 • een ‘vlotte pen’ om pakkende vacatureteksten te schrijven
 • kennis van social media
 • ervaring in de uitzendbranche is een pre

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim tweeduizend gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzendspecialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie met veel ruimte voor eigen inbreng, mening en wensen
 • een oprecht veelzijdige uitdaging in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar, bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren zal deze worden voortgezet met maximaal twee arbeidsovereenkomsten voor  bepaalde tijd en aansluitend een vaste aanstelling
 • primair: een salaris tussen min. € 2.517,- en max. € 3.059,- op basis van 37,5 uur per week
 • een bovengemiddeld aantal vrije dagen
 • secundair: een winstuitkering, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, smartphone en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Deze functie is zeer dynamisch en uitdagend door het intensieve en veelvuldige contact met opdrachtgevers, uitzendmedewerkers en collega’s. Hierbij past alleen een sterke persoonlijkheid! Herken jij jezelf in onze wensen? We ontvangen je motivatie met cv graag voor 16 april.
 
Wil je nog meer weten over de vacature 'Commercieel medewerker / personeelsplanner'? Neem dan gerust contact op met Arjen Meems. Hij vertelt je graag meer, je kan hem bereiken op 06 10 05 18 53.

Deel deze vacature via