Vacature: Terreinmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grou
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste, hardwerkende terreinmedewerker die graag allround inzetbaar is? Ja? Super! Dan hebben wij in de omgeving van Grou de perfecte vacature als terreinmedewerker voor jou! 

Als terreinmedewerker ben je binnen dit bedrijf allround inzetbaar. Je werkzaamheden bestaan veelal uit het ontvangen en helpen van klanten, laden en lossen van vrachtwagens, bedienen van de heftruck(ervaring niet noodzakelijk, je kunt het intern leren), het vullen en sorteren van de producten en daarnaast is het belangrijk dat jullie het terrein netjes houden. Verder zijn het nog wat hand en spandiensten die je oppakt. Je werkt altijd samen met een vaste collega en samen knallen jullie de dag door! De producten zijn ongeveer 15-20 kilo per stuk, het is dus wel belangrijk dat je fysiek sterk bent. Het werk start eind April en je bent in ieder geval aan het werk tot eind augustus. Bij voorkeur ga je fulltime aan de slag maar parttime is ook bespreekbaar. Ook als je nog geen ervaring hebt en een tussenjaar van school hebt willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Er zijn volop mogelijkheden om de functie te leren!

Functie-eisen

  • heftruckervaring (bij voorkeur)
  • vervoer naar Grou (station op loopafstand)

Over het bedrijf

Je komt te werken in een informele werkomgeving waar je werkt in een klein maar ontzettend hecht team. Momenteel werken er 4 medewerkers op de locatie in Grou. Ze zijn echter deel van een grote organisatie. Het team gaat altijd voor een perfect resultaat. Iedere klant moet tevreden vertrekken, service staat voorop. Er vertrekt binnenkort een medewerker en daarom komt er een plekje vrij binnen het team. Kortom een leuke opdrachtgever waar je een super leuke tijd tegemoet gaat!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan met mogelijkheden om volop te leren bij een betrouwbare werkgever.  Het salaris voor deze functie is conform cao en bedraagt tussen € 10,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Is het werk van terreinmedewerker in Grou jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 30 april 

Heb je nog vragen over de vacature 'Terreinmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via