Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan en ben je een harde werker die een goede fysieke conditie heeft en werk jij graag tussen de melkkoeien?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker veehouderij ben jij minimaal twee ochtenden in de week beschikbaar. Je ochtend begint dan om 06.30 uur bij de boer. Je bent deze dag gemiddeld tot 11.30 uur bezig op het bedrijf. In de functie medewerker veehouderij werk je samen met de boer. Je start met het omjagen van de koeien en krabt de boxen uit en strooit ze in. Daarna ga je +/- 140 melkkoeien melken met behulp van een 2x14 swing over. Na het melken zorg je ervoor dat de melkstal weer schoon wordt opgeleverd. Wanneer het schoonmaakwerk is gebeurd dan ga je de boxen van de droge koeien schoonmaken en op strooien om dit vervolgens ook bij de hokken van de kalveren te doen. Er is ruimte om te leren dus als je vragen hebt kun je altijd bij de boer terecht.  Wanneer je hiervoor open staat is het mogelijk om bij goed bevallen meer uren te komen draaien op het bedrijf.

Functie-eisen

  • bij voorkeur T rijbewijs
  • ervaring met melken

Over het bedrijf

Het bedrijf wordt gerund door de boer met behulp van meerdere collega’s, echter zul je deze weinig tot niet treffen op het bedrijf gezien je voornamelijk met de boer de werkzaamheden oppakt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige baan waarin je als Melker aan de slag kunt voor langere tijd. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ligt je salaris tussen de € 9,- en € 12,- bruto per uur conform cao dierhouderij. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op en krijg je een reiskostenvergoeding.

Ben jij enthousiast geworden en wil je direct aan de slag als melker? Stuur dan snel je cv op! Reageren kan tot 6 mei. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via