Vacature: Schoonmaker kantoorpand

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan en laat je alles graag schoon en opgeruimd achter? Dan is een baan als schoonmaker net wat voor jou! Het leuke van schoonmaakwerk is dat je direct resultaat ziet van jouw bezigheden. Nieuwsgierig waar je aan de slag kunt? Lees dan verder.

Je gaat schoonmaken bij verschillende kantoorpanden in Beilen of directe omgeving. Werkzaamheden die je gaat uitvoeren is het afstoffen van de bureaus, stofzuigen/dweilen van de vloer en schoonmaken van de kantine en het sanitair. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de avonduren zodat in alle rust de kantoorpanden schoongemaakt kunnen worden.

Ook kun je ingezet worden voor het schoonmaken van vakantiehuisjes. Deze werkzaamheden vinden plaats op een vakantiepark in de omgeving van Beilen. Ben je alleen in de avonduren beschikbaar? Of word je liever alleen overdag ingezet voor het schoonmaken van de vakantiehuisjes. Verschillende mogelijkheden zijn hierin bespreekbaar. Omdat je op verschillende locaties in Beilen en omgeving schoonmaakt ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur)
  • beschikbaar op doordeweekse avonden
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ben jij een ervaren glazenwasser of gevelreiniger? Ook voor deze werkzaamheden kun je bij onze opdrachtgever terecht.

Wat wij bieden

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. In de avonden werk je tussen 16:30 en circa 21:00 uur. Jouw werkdagen zijn in overleg in te vullen. Het salaris ligt tussen €11,- en €13,- bruto per uur conform cao schoonmaakdiensten. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag een leuke (bij)baan als schoonmaker? Reageer dan voor 12 mei op deze vacature. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via