Vacature: Ecologisch hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Versterking in het groen gezocht in omgeving Delfzijl! Ben jij hovenier en op zoek naar een parttime baan? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Wij zoeken een hovenier met een passie voor groen. Iemand die het welzijn van plant en dier belangrijk vindt. Want dan past een biologische hovenier ook uitstekend bij jou.

We zoeken iemand die van aanpakken houdt en graag in de buitenlucht werkt. Het werk bestaat voornamelijk uit het aanleggen en onderhouden van tuinen van hoofdzakelijk particuliere opdrachtgevers. Het werk gebeurt vaak in team verband, maar je gaat ook zelfstandig op pad.

Functie-eisen

  • Ervaring in het groen
  • Rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Over het bedrijf

Het betreft een allround biologisch werkend hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud en tuinaanleg. Er wordt gewerkt met respect voor mens en milieu. Dus zonder ‘gif en kunstmest’. Het bedrijf is gevestigd in Farmsum. Je werkgebied is in de hele provincie Groningen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een tijdelijke baan aan voor gemiddeld 24 uur per week. Dit is niet alleen afhankelijk van weer- en seizoensinvloeden, maar ook van je vaardigheden en competenties. Je uurloon is afhankelijk van je groen ervaring, maar wordt vastgesteld aan de hand van je ervaring en eventuele diploma's. Het ligt tussen de €11,69 en €16,62 per uur.

Wil jij aan de slag als hovenier? Solliciteer dan gelijk. Solliciteren kan tot en met 07 mei. Wil je meer weten over de vacature 'hovenier' bel dan ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via