Vacature: Allround monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ervaring als monteur, een passie voor techniek en ook gek op machines? Dan is deze baan als allround monteur op een productielocatie net wat voor jou! 

Alle voorkomende storingen aan onder andere elektrische installaties, pneumatische installaties en hydrauliek systemen ga jij als allround monteur samen met je collega's van de technische dienst verhelpen. Je bent vindingrijk en weet indien nodig tijdelijke oplossingen te vinden om een installatie weer te kunnen laten draaien. Ook stel je een onderhoudsplan op voor de installaties, fungeer je als contactpersoon voor klanten en spring je bij op de afdeling productie. Bijspringen kan op verschillende manieren, zo kan je in de lijn staan, maar ook af en toe op de heftruck 

Functie-eisen

  • afgeronde mbo opleiding in een technische richting, zoals elektro 
  • ervaring als monteur 
  • kennis van pneumatiek en hydrauliek
  • kunnen lezen van technische schema’s
  • heftruck/shovel certificaat, lasdiploma en VCA-certificaat

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Farmsum. Je gaat als allround monteur aan het werk bij een bedrijf dat actief is in de recycling industrie. Met hun internationale dienstverlening hebben zij zich ontwikkeld tot dé specialist in het recyclen van industriële reststoffen. In de eerste instantie ga je als shovelmachinist aan het werk. Die doe je vanuit de productielocatie in de buurt van Delfzijl. Hier wordt industrieel restafval verwerkt tot alternatieve brandstof voor bijvoorbeeld cementovens en elektriciteitscentrales. Omdat het restafval uit kleine deeltjes bestaat kan de omgeving erg stoffig zijn. Hier moet je dus tegen kunnen.

Wat wij bieden

Ondanks de sterke groei zijn zij een familiebedrijf met een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer. Met gedreven collega’s streven ze samen naar het beste resultaat voor het bedrijf en voor de medewerkers. We bieden je een fulltime baan in dagdienst, met kans op een vast dienstverband. Je inzet en de behaalde resultaten worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is in overleg, afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en ervaring. Het uurloon ligt tussen de €13,- en €20,- per uur.

Ben jij de juiste persoon voor deze vacature 'allround monteur'? Solliciteer gelijk! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via