Vacature: Allround technisch medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht? Steek je graag de handen uit de mouwen en ga je uitdagingen niet uit de weg? Houd jij van afwisseling in het werk en word jij ook wel het manusje van alles genoemd? Dan is onderstaande vacature jouw op het lijf geschreven.

De vacature allround technisch medewerker is een zeer veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Het ene moment sta je op de afsluitdijk afzettingen te plaatsen om vanuit daar door te gaan naar een NAM locatie om een aantal leidingen te monteren. Als afsluiting van de werkdag heb je nog een klus in de sanering uit te voeren. Als allround technisch medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit grondwerk, montagewerk, saneringswerk, onderhoudswerkzaamheden en techniek. Daarnaast ben je als allround technisch medewerker is een echte teamplayer, leergierig, een man van de klok en kom je gemaakte afspraken na. In deze functie word je dagelijks uitgedaagd om niet alleen je handen uit de mouwen te steken, maar wordt er ook een beroep gedaan op jouw technische vaardigheden en technisch inzicht

Je werkgebied is voornamelijk rondom Assen en Emmen. Ook kan het voorkomen dat je werkzaamheden op andere locaties in het land plaatsvinden. Bij voorkeur ben je daarom woonachtig in de driehoek Assen - Beilen - Emmen.

Functie-eisen

  • minimaal mbo 3 werk- en denkniveau
  • bereid om benodigde opleidingen en cursussen te volgen
  • rijbewijs BE
  • In bezit van een auto
  • geldig VCA certificaat

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote landelijke organisatie. Het verzorgen van terreinonderhoud op verschillende locaties in het land is één van de onderdelen die bij dit bedrijf worden uitgevoerd. Infrastructuur, wateroplossingen en milieu zijn één van de andere onderdelen van deze opdrachtgever.

Wat wij bieden

De vacature voor allround technisch medewerker is lange tijd beschikbaar. Na een jaar via Abiant gewerkt te hebben treed je vervolgens in dienst bij de opdrachtgever. De werktijden worden naderhand vastgesteld en je kunt per direct starten. Het salaris ligt tussen de € 12,50,- en € 15,- bruto per uur. Het exacte loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Werkkleding wordt verstrekt vanuit de opdrachtgever.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie en spreekt deze vacature van allround technisch medewerker je aan? Solliciteer dan voor 13 mei. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via