Vacature: Timmerman particulier werk

  • Salaris Tussen € 15,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Timmer jij er graag op los en ben je op zoek naar een nieuw projectje? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor een bouwbedrijf dat gevestigd is in de regio van Emmen zijn wij op zoek naar ervaren timmermannen voor verbouw- en renovatieopdrachten. Deze werkzaamheden liggen jou het meest en daar heb je ook de benodigde werkervaring in opgedaan. Jij kan zelfstandig werken maar ook prima in teamverband. Geen opdracht is jou te gek, verbouwen van een zolder, woonkamer of keuken, dat klusje fix jij. Als jij je thuis voelt bij de kernwaarden van gedrevenheid, vakmanschap en samenwerken dan ben jij de timmerman die wij zoeken.!

Functie-eisen

  • je hebt aantoonbare werkervaring als timmerman
  • rijbewijs B(E) en eigen vervoer
  • geldig Vca-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers is gespecialiseerd in verbouw- en renovatieprojecten. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio van Emmen. Je komt te werken in een klein team met enthousiaste en gedreven collega's.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris ligt hierbij tussen € 15,- en € 17,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Verder ontvang je via Abiant een persoonlijk werkkledingpakket.

Ben jij de timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 1 mei aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen via het telefoonnummer 0591 70 11 01

Deel deze vacature via