Vacature: Promotiemedewerkers Stadskanaal

  • Salaris Tussen € 9,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Heb jij een vlotte babbel en wil je die graag inzetten? Volg jij een HBO studie? Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Ga dan aan de slag als parttime promotiemedewerker in Stadskanaal.

Als parttime campagnemedewerker ondersteun je het campagne team dat als doel heeft om tijdens de zogeheten vraagbundeling zoveel mogelijk bewoners en bedrijven in het buitengebied zich te laten inschrijven bij één van de serviceproviders voor supersnel internet, HD tv en telefonie.

Je gaat de huizen langs om bewoners te informeren en te bewegen zich in te schrijven. Je geeft voorlichting over de voor- en nadelen van de verschillende aanbieders en je helpt bewoners op informatie-, en inschrijfavonden. De activiteiten zullen plaatsvinden in de maanden mei en juni op de woensdag, vrijdag en de zaterdag. Voor de woensdag en vrijdag zal het werk in de middag beginnen. Het leuke van deze bijbaan is dat je dit werk ideaal kunt combineren met je studie. Ga jij binnenkort aan de slag als campagnemedewerker en help jij de kernen van Westerwolde en Stadskanaal nog een beetje mooier maken? 

Functie-eisen

  • beschikbaar in de maanden mei en juni
  • representatief
  • je volgt een HBO opleiding
  • vriendelijk en spontaan

Over het bedrijf

Het campagneteam voert campagnes uit om bewoners in het buitengebied te enthousiasmeren over de aanleg van glasvezel voor het campagneteam.nl. Waarom? Omdat minstens 50 procent van de buurtbewoners JA moeten zeggen tegen glasvezel voor het bedrijf het mag aanleggen. Ga jij ons daarbij helpen? 

Wat wij bieden

Voordat je aan de slag gaat krijg je een korte training waar je alle ins en outs leert over glasvezel. Ook ga je de eerste paar keer samen met een collega bij mensen op bezoek, Zo leer je on the job alles wat je moet doen. Wanneer jij er klaar voor bent, ga je alleen op stap. Uiteraard wil je weten wat je hiermee gaat verdienen! Het hangt er een beetje van af wat jouw leeftijd is. Het bruto uurloon tussen de € 9,- en € 11,-. Wil jij in aanmerking voor deze toffe bijbaan? Reageer dan zo snel mogelijk op de vacature "promotiemedewerker", maar in ieder geval voor 25 april!

Deel deze vacature via