Vacature: Assistent timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Wil jij aan het werk als timmerman, maar heb je weinig ervaring? Dan is de functie assistent timmerman misschien wel iets voor jou!


Je helpt mee met de klussen, legt materialen klaar en helpt mee met opruimen. Je bent een handige helpende hand van de vak-timmerman. Samen met je collega zorg je voor een mooi resultaat!

Dagelijks leer je de fijne kneepjes van het vak van de vakman tot dat je uitgroeit tot een volwaardige vakman en zelf met een assistent aan het werk kan.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • (enige) ervaring als assistent timmerman

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is begonnen als familiebedrijf en staat tegenwoordig bekend als een groot bedrijf in nieuwbouw en renovatie. Degelijk ondernemen staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever. De kansen om door te groeien binnen het bedrijf zijn groot en het aanbod ruim. Doordat er vele grote projecten worden uitgevoerd kunnen vele facetten van het vak worden aangeleerd. Momenteel is onze opdrachtgever aan het bouwen in het Ebbingekwartier en dit zal ook je werkplek worden.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Als assistent-timmerman ligt je salaris tussen € 11,- en € 14,32 bruto per uur. Hierbij hangt de hoogte van het loon samen met jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de assistent timmerman die we zoeken? Solliciteer dan vóór 13 mei. Mocht je nog vragen hebben óf wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Bouw via telefoonnummer 050 206 02 09.

Deel deze vacature via