Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk jij graag tussen en met (vlees)varkens? Ben jij iemand die zelfstandig werkt en weet van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het controleren en verzorgen van gemiddeld 5000 biggen en varkens. Naast de dagelijkse verzorging en controle van de dieren zorg je voor de juiste vaccinaties en ondersteun je in de kraamstal waar zo’n 600 zeugen staan. Je zorgt ervoor dat de zeugen de juiste begeleiding krijgen en de pasgeboren biggen een juiste start mee geeft om uit te groeien tot gezonde vleesvarkens.

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • opleiding in de varkenshouderij of aantoonbare ervaring
  • rijbewijs B + eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken op een gemengd bedrijf gevestigd in de gemeente Oldambt dat deels uit akkerbouw- en deels uit vleesvarkens bestaat. Samen met meerdere collega’s zorg jij ervoor dat dit hechte familiebedrijf met een gezonde dosis humor goed draait.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in de functie van medewerker varkenshouderij die bij wederzijds goed bevallen voor onbepaalde tijd is. Het salaris ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur conform cao dierhouderij en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je werktijden liggen tussen 07.30 uur en 17.00 uur. Tevens draai je eens per 3 weken in overleg een weekenddienst mee.

Ben jij klaar om voor Abiant aan de slag te gaan als medewerker varkenshouderij? Solliciteer dan voor 6 mei. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via