Vacature: Machinist minikraan

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij mini kraanmachinist en vind jij het geen probleem om zelf je handen uit de mouwen te steken? Beschik je over de nodige ervaring met het besturen van een minikraan en pas jij jou skills graag toe in je dagelijkse werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als mini kraanmachinist ben je met name zelfstandig op pad bij veelal particuliere klanten. Naast jouw werkzaamheden op de minikraan ben je ook bereid om overige werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij aan opper, spit & sloopwerkzaamheden.

Functie-eisen

  • Rijbewijs BE is een pré
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever uit de regio Oldambt op zoek naar een collega mini kraanmachinist. Met ruim 20 jaar ervaring is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio met een breed aanbod in professioneel grondwerk. De opdrachtgever is met name werkzaam bij particuliere klanten riool, bestrating, groen en sloopwerkzaamheden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie als mini kraanmachinist met een fulltime dienstverband dat bij goed bevallen voor langere tijd is. Je salaris wordt uitbetaald conform cao Open teelten en zal naar verwachting liggen tussen € 12,- en € 14,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en ga je het liefst vandaag nog aan de slag? Reageer dan voor 7 mei. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature 'mini kraanmachinist'? Neem dan contact met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via