Vacature: Vrachtwagenmonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als vrachtwagenmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan opleggers en aanhangers van vrachtwagens. Daarnaast weet je hoe je kleine elektrische storingen moet oplossen en kan je nauwkeurig te werk gaan met behulp van een onderhoudsschema. Als vrachtwagenmonteur heb je een leuke en afwisselende baan. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een 1e of 2e monteur vrachtwagens. Naast het onderhoud aan opleggers en aanhangers verricht je ook APK keuringen. Mocht je hier geen ervaring in hebben behoort extra scholing tot de mogelijkheden. Tijdens het onderhoud spoor je storingen op in het elektrische en mechanische gedeelte en lost deze op. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderhoudsschema’s en repareer je alle voorkomende mankementen zodat de opleggers veilig de weg op kunnen. 

Functie-eisen

  • Recente werkervaring als (vrachtwagen)monteur
  • Ervaring in  APK keuringen of bereid scholing te volgen
  • Klantvriendelijk
  • Goed kunnen samenwerken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is net gevestigd buiten de stad Groningen. Het is een grote dealer in bedrijfswagens in de provincie Groningen en Drenthe. Naast onderhoud en reparatie wordt er ook veel inkoop en verkoop van bedrijfswagens gedaan.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met een salaris tussen de €12 en €16 per uur afhankelijk van je ervaring. Bij goed bevallen is er een grote kans op een vast contract bij de opdrachtgever. Je komt te werken in een leuk team van collega's. Onderling hangt er een gezellige sfeer en wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Bij goed bevallen is de kans op een vast contract bij de opdrachtgever erg groot. 

Ben jij de vrachtwagenmonteur die wij zoeken? Solliciteer snel. Heb je nog vragen over de vacature neem dan contact op met onze Abiant vestiging in Groningen op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via