Vacature: Opperman straten

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Loop jij wel eens langs een mooi bouwproject en dat je dan denkt: "een baan in als opperman, dat lijkt mij ook wel wat"! Omdat je geen GWW opleiding besluit je hier verder niets mee te doen. Wellicht kunnen wij jou een stapje op weg helpen? Wat dacht je ervan om als opperman straten te starten.

Als opperman in de bestratingen werk je meestal aan straten en trottoirs, maar ook aan tuinen, bedrijfsterreinen, parken en speeltuinen. Samen met de stratenmaker voer je allerlei straatwerk uit:, zoals het opnieuw plaatsen en aanbrengen van banden, kolken, straatpotten, putranden, goten en verhardingen. Als opperman bestratingen zorg je samen met je collega’s er voor dat de huidige bestrating wordt verwijderd of e zorgt er doormiddel van uitvlakken/afrijden van de oppervlakte dat de ondergrond gereed is voor de nieuwe bestrating. Verder zorg jij er voor dat dat de verkeersafzettingen op de juiste plek staan en voor een opgeruimde werkomgeving.

Functie-eisen

  • betrouwbaar
  • doorzettingsvermogen
  • VCA-certificaat
  • in bezit van een B rijbewijs en eigen vervoer
  • per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers is een familiebedrijf dat midden in de samenleving staat. Werken aan de openbare ruimte betekent voor hun werken aan de toekomst. Met een brede aanpak leveren zij betekenis en toegevoegde waarde aan de ontwikkeling en realisatie van infrastructurele projecten. Hun expertise ligt onder andere op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, water, riolering en grondstoffen. Als kennispartner beheerst onze opdrachtgever het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform de cao Bouw en Infra dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur zijn. Je kunt in overleg starten bij onze opdrachtgever.

Ga jij straks aan de slag als opperman stratenmaker? Dan zien we graag jouw sollicitatie uiterlijk 15 mei tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Stadskanaal op. Dit kan via telefoonnummer 0599 65 18 08

Deel deze vacature via