Vacature: Glazenwasser regio Bedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een ervaren glazenwasser en zoek jij een leuke werkplek in de buurt van Bedum? Op traditionele wijze of met een osmose/telescoop ga jij de ramen schoonmaken. Als jou deze vacature aanspreekt, dan vragen we je zo snel mogelijk te reageren.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Bedum zoeken wij per direct een glazenwasser met bij voorkeur enige ervaring. Mocht je geen ervaring hebben als ervaren glazenwasser, maar leer je snel en heb jij geen hoogtevrees, ook dan komen wij graag met jou in contact. Jouw werkzaamheden bestaan uit het wassen van ramen op de traditionele wijze, door het vuil te verwijderen met een sopje en daarna het raam te wassen met een inwasser, en de kozijnen af te sponzen. Daarna trek je het raam droog met een raamtrekker en maak je de vensterbank schoon en droog. Daarnaast kun je worden ingezet bij klanten om de ramen wassen met een telescoopborstel met osmosewater. 

Functie-eisen

  • rijbewijs
  • geen hoogtevrees
  • zelfstandig kunnen werken
  • werkervaring als glazenwasser heeft de voorkeur
  • dienstverlenende persoonlijkheid

Over het bedrijf

Het reinigen van ramen vraagt om precisie. Onze professionele opdrachtgever zorgt ervoor dat klanten onbezorgd kunnen genieten van een stralend schoon kantoor. Zij zijn een begrip in Bedum en in Noord-Nederland, gespecialiseerd in glazen wassen en het schoonmaken van kantoren. Kwaliteit is de standaard van onze opdrachtgever. In alle aspecten van het schoonmaken stellen ze kwaliteit en een hygiënische werkomgeving voorop voor een optimale werkervaring. Het streven naar kwaliteit is voor hen een gewoonte geworden en ze zorgen ervoor dat het kantoor optimaal wordt schoongemaakt met de hoogste kwaliteit.

Wat wij bieden

We bieden jou per direct en bij goed functioneren voor bepaalde tijd een baan als glazenwasser met een salarisindicatie tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur. 

Wil jij graag als glazenwasser in de buurt van Bedum aan het werk? Solliciteer dan voor 10 mei 2021 op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via