Vacature: Assistent hovenier aanleg en onderhoud

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij dit seizoen niet naar school, tijdelijk beschikbaar en/of lijkt het jou leuk om een hovenier te assisteren met de aanleg-- en het onderhoud van tuinen? Lees dan verder, want dan is dit misschien wel een erg interessante vacature voor jou!

Snoeien, knippen, maaien: zomaar drie werkzaamheden die jij misschien wel uit gaat voeren bij een hovenier in de buurt. Omdat het voorjaar inmiddels bezig is, het lekkerder weer wordt en de planten, bloemen en bomen beginnen te groeien, is het ook weer tijd dat er onderhoudswerkzaamheden plaats gaan vinden. Dit kan bij mensen thuis (particulieren) maar ook bij bedrijven. Jij gaat als assistent mee en zal eerst voornamelijk de vakmannen assisteren. Tijdens het werk wordt gekeken welke verantwoordelijkheden je aan kan en welke werkzaamheden goed bij jou passen.

Functie-eisen

  • tussen de 10 en 40 uren per week beschikbaar
  • je werkt graag in de buitenlucht
  • bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een hovenier in de provincie Groningen of Drenthe. De voornaamste gemeenten waarin jij dan aan het werk zult zijn, zijn: Westerkwartier, de Marne, Leek en het Hogeland. De hoveniersbedrijven zijn gewend aan korte lijnen en duidelijke communicatie. Verder is het belangrijk dat je een visitekaartje bent van het bedrijf; dit moet je altijd in gedachte houden.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime of fulltime functie met zeer afwisselende werkzaamheden waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden behoort. Jouw loon wordt onder andere gebaseerd op basis van jouw ervaring en de cao hoveniersbedrijven. Denk hierbij aan een bruto-uurloon tussen € 10,- en € 14,-. Daarnaast ontvang je de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm's) en een basis kledingpakket. Als het nodig is, regelen wij vakgerichte scholing voor jou.

Ga jij vol enthousiasme deze uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 2 mei jouw sollicitatie. Voor meer informatie of vragen over deze vacature van "assistent hovenier aanleg en onderhoud" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via