Vacature: Ervaren metselaar

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Boelenslaan
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Specie mixen, het op maat maken van stenen, het plaatsen van profielen en het afwerken van voegen. Zomaar wat taken die jou als ervaren metselaar gemakkelijk af gaan. Voel jij je aangesproken? Lees hier de vacature wij voor jou beschikbaar hebben.

Voor een metselbedrijf in de regio Surhuisterveen zoeken wij per direct een ervaren metselaar. Specie mixen, het op maat maken van stenen, het plaatsen van profielen en het afwerken van voegen. Zomaar wat taken die jou als ervaren metselaar gemakkelijk af gaan. Met jouw vakmanschap weet jij de nieuwbouw- en renovatiebouwklussen aan woningen en andere panden moeiteloos uit te voeren. Jij kunt van tekening aflezen, afstand meten tussen referentiepunten, egaliseren van mortel én je kunt snel doorwerken. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B of je kunt zelf in Surhuisterveen komen
  • ervaring als metselaar
  • een geldig VCA certificaat

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is een eenmanszaak. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het uitvoeren van metselwerk in zowel nieuwbouw-, als renovatieprojecten. Ze houden zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van metsel-, lijm-, pointer- en voegwerk.

Wat wij bieden

We zoeken iemand die langere tijd fulltime beschikbaar is. Je draait voor deze functie dagdiensten. De verloning geschiedt volgens de cao Bouw en zal ongeveer € 14,- tot € 17,50 bruto per uur zijn. Dit wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Heb jij ervaring als metselaar en ben je nog op zoek naar werk of een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 12 mei. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via