Vacature: Schoonmaker Bouwkeet

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is het voor jou geen enkel probleem om tussendoor een super toffe bouwkeet schoon te maken? Super leuk werk en je word ontzettend gewaardeerd als collega! Poets jij de boel weer schoon in Sneek?

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de bouwkeet. Hierbij kun je denken aan het schoonmaken van 2 kantoren, een sanitair blok, een kleedruimte en een kantine. Je bent hierbij ongeveer 1,5 uur per keer mee bezig en bij voorkeur doe je dit op de dinsdag en op de vrijdag maar in overleg valt hier in wat te schuiven. Qua werkzaamheden kun je denken aan stoffen, dweilen, afnemen en het reinigen van bureaus. Het is belangrijk dat jij secuur bent,  en dat je zelfstandig kunt werken. 

Functie-eisen

  • ervaring met schoonmaken
  • woonachtig in Sneek(omgeving)
  • beschikbar op dinsdag en vrijdag (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze zoeken zorgvuldig hun mensen en willen het leukste schoonmaakbedrijf zijn van het hele land! Ze zijn een betrokken werkgever en de medewerker staat altijd voorop. Een blije medewerker betekent goed werk en betekent een blije klant! Kortom een super leuke opdrachtgever waar je voor onbepaalde tijd aan de gang kunt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor een langere periode. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Sneek omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Sneek? Solliciteer dan voor 16 mei. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker bouwkeet'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via