Vacature: Servicemonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je sleutelt graag aan auto’s en je blijft je door ontwikkelen in de moderne bedrijfsautotechniek. Dankzij je technisch inzicht kent een bedrijfsauto weinig geheimen voor je. Kun je daarnaast goed met klanten omgaan en ze de nodige informatie geven? Dat komt goed uit, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen dit bedrijf ben je een belangrijke schakel in het proces. Jij zorgt er niet alleen voor dat de bedrijfswagens in perfecte staat worden afgeleverd, maar je gaat ook op pad om te ondersteunen bij storingen en foutmeldingen. Zo heb je een afwisselende baan! Meestal ben je aan het werk op de locatie in Joure om te sleutelen en de wensen van de klant toe te passen. Maar je draait ook mee in storingsdiensten bij de klant op locatie. Je takenpakket bestaat uit het adviseren van klanten, helpen bij het bouwen van hybride trucks en de elektrische componenten zo in te stellen als de klant dat wil. Je blijft schakelen en vernieuwen om de klant 100 % tevreden te stellen. Uiteraard doe je dit niet alleen en staat een team van 10 medewerkers naast je om samen de klus te klaren. Het team is zelfsturend en door overleg en door steeds nieuwe dingen te proberen wordt de kwaliteit van de trucks beter en beter. Vind jij het leuk om te blijven vernieuwen? Dan is dit misschien wel de baan voor jou!

Functie-eisen

  • kennis van mechatronica, elektronica en/of hydrauliek
  • bereid tot het bijleren van nieuwe technologieën en technieken
  • technische mbo opleiding

Over het bedrijf

Al deze werkzaamheden voer je uit bij onze opdrachtgever, dealer van MAN trucks. Ook houdt dit bedrijf zich bezig met onderhoud, reparatie en aanpassen van trucks en bedrijfswagens. Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf het gaat over van generatie op generatie wat bekend staat als een betrouwbare en veelzijdige partner in onder andere de transportsector. Kwaliteit staat voorop en jouw ontwikkeling zal centraal staan binnen het bedrijf. Ze zijn daarom echt op zoek naar een loyale werknemer die een super toffe werkplek zoekt voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Wie bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om bij de opdrachtgever rechtstreeks in dienst te komen. Er zijn prima secundaire arbeidsvoorwaarden, 37 vrije dagen per jaar (24 vakantie – 13 adv), Er zijn uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 17 mei. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'servicemonteur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via