Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Een doorzetter, iemand die graag fysiek werk verricht. Dat ben jij! Ja? Mooi, dan zoeken wij jou als grondwerker in de regio Spijk.

Geen dag is hetzelfde, want je werkt op verschillende projecten. Daarom is een flexibele instelling van belang. De locatie en werkzaamheden kunnen logischerwijs per klus wisselen. Als grondwerker werk je in teamverband, daarom vinden wij het belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Met name werk je samen met de kraanmachinist. Jij weet vakkundig met de schep te werken, om zo verschillende graaf- en grondwerkzaamheden uit te voeren. Van het graven en dichten van sleuven en putten tot het aanleggen van kabels, leidingen en buizen. Maar ook het egaliseren van de grond en het herstellen van graafwerk doe jij als grondwerker.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als grondwerker
  • een VCA-certificaat
  • rijbewijs B en eigen vervoer 

Over het bedrijf

Werken bij Abiant betekent een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland. Abiant is een dynamische en open organisatie met een echte hands-on mentaliteit. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets zijn onze kernwaarden betrokken, oprecht en daadkrachtig.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie op projectbasis. De tijden kunnen wisselen per project! Je uurloon is afhankelijk van de ervaring en achtergrond die je meebrengt. Het zal tussen de €11,- en  €16,- zijn. 

Bij voorkeur zijn we op zoek naar een kandidaat met ervaring als grondwerker of ervaring in de gww/bouw. Heb wat minder ervaring, maar wil je wel graag aan het werk als grondwerker. Stuur dan ook je cv op, samen kunnen we altijd de mogelijkheden bekijken.

Start jij het liefst zo snel mogelijk als grondwerker? Solliciteren kan tot en met 17 mei. Mocht je vragen hebben of meer willen weten kun je ons uitzendbureau in Spijk bereiken op 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via