Vacature: Montagemedewerker wegbewijzering

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring als montagemedewerker en heb jij de kaart van Nederland goed inzichtelijk? Dan hebben wij een leuke functie voor jou als montagemedewerker wegbewijzering!

Voor onze opdrachtgever plaats jij als montagemedewerker met behulp van een gps systeem de betreffende materialen op de juiste plaats zodat deze routes door heel Nederland feilloos aan elkaar geknoopt kunnen worden. Op locatie weet je de objecten zonder moeite te monteren en te plaatsen. Hierbij komt jouw ervaring als montagemedewerker goed van pas!

Functie-eisen

  • (enige) ervaring als montagemedewerker
  • omgaan met een gps-systeem
  • flexibel inzetbaar en bereid om elders in het land te overnachten
  • rijbewijs BE
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Recreatieve routes voor fietsen, wandelen, varen en autorijden en verwijzingen als objectbewegwijzering en informatiepanelen; onze opdrachtgever ontwikkelt, begeleidt en realiseert alle stappen van ideeën tot uitvoering. Het bedrijf is routemaker sinds 1998. Wat begon met de bewegwijzering van een jachthaven is uitgegroeid tot een bedrijf met 26 werknemers. De afgelopen jaren hebben ze ruim 35.000 kilometer recreatieve routes aangelegd en op dit moment hebben ze ruim 25.000 kilometer routes in beheer en onderhoud. Hiermee zijn ze marktleider in de toeristische bewegwijzering.

Wat wij bieden

Doordat jouw werkgebied heel Nederland betreft, komt het vaak voor dat je doordeweeks in de kost zult zijn. Uiteraard wordt hierbij de huisvesting door de opdrachtgever verzorgd. De functie van montagemedewerker is voor langere tijd beschikbaar en op termijn behoort een dienstverband voor (on)bepaalde tijd bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris is volgens de cao en zal ergens tussen de € 11,- en € 14,- liggen.

Ben jij de medewerker die we voor de vacature montagemedewerker wegbewijzering zoeken? Solliciteer dan vóór 26 mei. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "montagemedewerker wegbewijzering"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

LET OP: Het bedrijf dat de vacature uit heeft staan wil absoluut dat het sollicitatieproces via het uitzendbureau gaat. Niet het bedrijf zelf benaderen!

Deel deze vacature via