Vacature: Medewerker houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oldehove
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Vind je het prettig op een vaste locatie te werken om daar als vakman houtskeletbouw aan de slag te gaan? Dan hebben wij de perfecte vacature "medewerker houtskeletbouw" voor jou!  

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een medewerker houtskeletbouw. Je bent tijdens deze functie verantwoordelijk voor onder andere het volgens tekening maken van houtskeletbouwelementen. Het gaat hier veelal om ‘niet-standaard’ woningen en/of bouwprojecten. Je werkt voornamelijk in de timmerwerkplaats in Groningen. Je werkt fulltime dagdiensten voor langere tijd bij een leuk bedrijf met een enthousiast team van collega’s en een no-nonsense cultuur door de platte organisatie met korte lijnen.

Functie-eisen

  • een afgeronde opleiding Bouwkunde
  • ervaring als medewerker houtskeletbouw
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een energiek familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de bouw- en houtskeletbouw. Met een 20-tal collega’s produceren en monteren ze houtskeletbouwelementen voor regionale opdrachtgevers.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Je kunt op korte termijn starten. Het bruto uurloon is conform de cao Timmerindustrie en zal liggen tussen de € 13,39 en € 16,41 exclusief een atv vergoeding. Je ontvangt over je bruto uurloon een atv vergoeding van 8,23% Het exacte loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij de medewerker houtskeletbouw die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 26 mei. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "medewerker houtskeletbouw"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via