Vacature: Groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Geniet jij ervan om te werken in de buitenlucht en heb jij groene vingers? Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar groenvoorzieners.

Als groenvoorziener kun je op verschillende werkzaamheden worden ingezet. Het werken in het groen is namelijk erg veelzijdig. Als groenvoorziener kun je bijvoorbeeld ingezet worden voor het onderhoud van het groen in woonwijken. Door jouw schoffel,- en snoeiwerk liggen de plantsoenen en wijken er netjes bij. Ook kun je worden ingezet als machinist onkruidbranden, maaibootmachinist of als chauffeur op een veegmachine. Werk je liever bij een hoveniersbedrijf? Ook dan zijn er volop mogelijkheden voor jou!

Functie-eisen

  • enige ervaring als groenvoorziener
  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Op dit moment hebben wij vacatures open staan bij verschillende groenvoorzieningsbedrijven in verschillende plaatsen in Drenthe. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en ervaring gaan we op zoek naar de beste match voor jou!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Over het algemeen word je fulltime ingezet tijdens het groene seizoen. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,- en € 13,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Groenvoorziener' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via