Vacature: Lifeguard/ Toezichthouder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MavoHavoMbo

Over de functie

De favoriete activiteit van de gasten van onze opdrachtgever is zwemmen. Als lifeguard houd jij continu toezicht op de veiligheid van de gasten. Daardoor zorg jij ervoor dat ze onbezorgd en veilig kunnen genieten van al het waterpret.

Tijdens jouw diensten als lifeguard leg je makkelijk contact met mensen en wijs je hun op een nette manier op de zwembadregels. In geval van nood kom jij als lifeguard gelijk in actie en verleen je wanneer nodig EHBO, reanimatie en/of reddend zwemmen. Dit leg je na afloop allemaal vast in een logboek. Ook controleer je de glijbanen op veiligheid en hygiëne. Aan het einde van de dag heb jij samen met je collega's ervoor gezorgd dat de gasten een onvergetelijke en veilige dag gehad hebben.  

Functie-eisen

  • EHBO en Reanimatie diploma
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel
  • Op een rustige dag bereid om schoonmaak klusje te doen. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd op ongeveer 8 kilometer vanaf het centrum Groningen. Hier ligt een prachtig natuurbad met duikplanken en glijbanen. Voor de periode van 22 mei tot 5 september zoeken ze een lifeguard/ toezichthouder die gemiddeld 2 tot 3 middagen in de week beschikbaar is maar ook in het weekend af en toe een dienst wil draaien. Op drukke dagen werk je samen je collega's, maar op een dag wanneer het slecht weer is kan het voorkomen dat je ook alleen werkt. Je komt te werken in een gezellig team met veel ervaring. 

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris van €12,50 bruto per uur op een doordeweekse werkdag en in het weekend €15,00 bruto per uur. De meeste werkdagen zijn tussen de 5-8 uur per dag en tussen 10:00 uur en 19:00 uur. Ben jij de lifeguard/ toezichthouder die wij zoeken voor deze zomer? Solliciteer dan snel! Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Abiant Groningen op 050 549 2840

Deel deze vacature via