Vacature: Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Zie jij jezelf 28 uur per week werkzaamheden verrichten als: orderpicken, stellingen netjes maken en werken met een stapelaar? Lees dan verder want dan is deze vacature misschien wel op jouw lijf geschreven!

Voor een opdrachtgever in Leek zijn wij op zoek naar een parttime magazijnmedewerker. Veel ervaring hoef je niet te hebben, echter is het wel belangrijk dat jij je werk serieus neemt en dat je van aanpakken weet. Je gaat 28 uur per week werken, waarvan de dagen en tijden in overleg zullen zijn.

Functie-eisen

  • woonachtig in de buurt van Leek
  • enige ervaring in een magazijn (pre)
  • 28 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf in Leek dat één van de grootste leveranciers is van medisch apparatuur, instrumenten en disposibles in Nederland. Ze hebben al ruim 25 jaar ervaring als medische groothandel in de wereldwijde markt. De focus ligt op import en export van medische artikelen, waarbij de belangrijkste aspecten zijn: hoge kwaliteit, A- merken, stabiele overeenkomsten, betrouwbaarheid, service en goede prijzen.

Wat wij bieden

Werken bij dit bedrijf als magazijnmedewerker betekent: een baan bij een professioneel bedrijf, een parttime functie (28 uur per week), een marktconform salaris € 11,- tot € 13,50,- en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Is deze functie van "magazijnmedewerker" jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan uiterlijk 26 mei aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via