Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als logistiek medewerker ben enthousiast en werkt altijd nauwkeurig. Jij zorgt ervoor dat de juiste goederen verzendklaar gemaakt worden. Hiervoor ga je zelfstandig te werk en maak je gebruik van een heftruck.

Met behulp van pick-lijsten zoek jij de juiste goederen bij elkaar. Als je alle goederen bij elkaar verzameld hebt maak je deze verzendklaar en zorg je dat ze aangeboden worden aan de expediteur. Het kan ook voorkomen dat goederen retour gestuurd worden. Jij zorgt dan voor de juiste administratieve afhandeling hiervan. Ook kan het dagelijks voorkomen dat klanten hun bestelde artikelen komen ophalen. Als logistiekmedewerker sta je de klanten dan netjes ter woord en zorg jij ervoor dat ze op een correcte wijze geholpen worden. 

Als logistiek medewerker maak je ook veel gebruik van een heftruck. Het is dan ook belangrijk dat je hierin ervaring hebt. 

Functie-eisen

  • Ervaring als logistiek medewerker 
  • Heftruckcertificaat 
  • Doorzetter
  • Communicatief vaardig 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief in de Nederlandse en Belgische markt. Vanuit het magazijn worden dagelijks de bestellingen verzonden naar verschillende importeurs. Er wordt gewerkt met een hoge kwaliteit materialen waardoor er een hoge betrouwbaarheid gegarandeerd wordt bij de aankoop van artikelen. Het team waarin je komt te werken in een klein en gezellige groep mensen die allemaal even betrouwbaar zijn als jou. samen zorg je er van maandag tot en met vrijdag voor dat alle orders klaar zijn voor verzending.   

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek met kans op een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van je ervaring tussen de €10 en €14 per uur. Ben jij de logistiekmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 21 mei 2021. Mocht je nog vragen hebben over de vacature als 'logistiek medewerker' neem dan contact op met onze vestiging in Groningen op 050-549 28 40.

Deel deze vacature via