Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Steenwijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij van grote waarde zijn binnen een bestratingsbedrijf? Heb jij al ervaring als opperman of stratenmaker en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bestratingsbedrijf in de omgeving van Steenwijk zijn wij op zoek naar een stratenmaker die een super leuk en enthousiast team wil ondersteunen met straten.

Als stratenmaker ga jij zwaar en fysiek werk niet uit de weg.  Elke dag is weer een uitdaging en samen met je collega klaren jullie de klus. Je werkt voornamelijk in een straal van 50 km rondom Steenwijk. Af en toe zit hier eens een uitschieter bij. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Het is daarbij belangrijk dat je een leergierige en gemotiveerde houding hebt. Samen met een collega ben je iedere dag weer op pad, samen vormen jullie een hecht team en klaren jullie de klus. In eerste instantie is het werk voornamelijk in de laadpalen. Het is dus van belang dat jij de straat er uit kunt halen en er weer strak in kunt leggen. Als ware vakman is dat voor jou geen enkel probleem!

Functie-eisen

  • B rijbewijs (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • fysiek in staat veel te lopen, tillen en te bukken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf waar ze voor elkaar door het vuur gaan. Duidelijkheid staat voorop er wordt daarom kort en bondig gecommuniceerd. De eigenaren werken volop mee. Ze bestaan nu ruim 10 jaar en hebben de stijgende lijn te pakken. Daarom zijn ze op zoek naar een fulltime strater ter uitbreiding van het team. Het mooie van dit bedrijf is dat ze het jaar rond werken, geen winterstop meer dus!

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, behoort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur zijn. Ga jij binnenkort aan de slag als stratenmaker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 27 mei! 

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via