Vacature: Betonboorder

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dronten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heeft beton voor jouw geen geheimen? Heb jij aantoonbare werkervaring als betonboorder en wil je graag een switch maken naar een super leuk bedrijf in Dronten? Voor een opdrachtgever in Dronten zoeken we een ervaren betonboorder. Een leuke functie voor jou? Lees dan snel verder!

Een betonboorder, de naam zegt het eigenlijk al; je houdt je bezig met het zagen, boren en slijpen van betonnen bouwconstructies die gedemonteerd moeten worden. Met jouw ervaring zie je het werk liggen en spring je waar nodig bij om jouw collega’s te helpen bij het opruimen van puin en het demonteren van constructies. Je bent dus iemand die het zware werk zeker niet uit de weg gaat! De functie is ontstaan door toenemende werkzaamheden bij het bedrijf. Deze fulltime functie is voor langere tijd. Maak jij jezelf een onmisbare kracht? Dan heeft de opdrachtgever ongetwijfeld meer mogelijkheden voor jou! Na een korte inwerkperiode ga je met de bedrijfsbus op pad! Veel verantwoordelijkheden en volop mogelijkheden om lekker aan de gang te gaan bij onze enthousiaste opdrachtgever.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs
  • gemotiveerd
  • doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een werkgever die trots is op haar werknemers. Ze zijn op zoek naar medewerkers die voor langere tijd bij het bedrijf willen komen werken. Er zijn volop mogelijkheden om door te leren en daarnaast wordt je perfect ondersteund door collega’s! Kortom een leuke werkgever met de nieuwste snufjes en technologieën die haar klanten altijd perfect bedient!

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen de € 14,- en € 18,- bruto per uur. Je salarisschaal is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Is het werk van betonboorder in Dronten jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 28 mei. Heb je nog vragen over de vacature 'Betonboorder'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via