Vacature: Leerling monteur kunststof kozijnen omgeving Winsum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Per direct zijn wij op zoek naar een aanpakker die graag het vak van monteur kunststof kozijnen wil leren. Ervaring is niet belangrijk, met de juiste (leergierige) instelling en affiniteit met techniek kom je een heel eind!

Samen met de eigenaar van dit bedrijf ga jij op pad om kunststof kozijnen en/of raambekleding te plaatsen bij particulieren thuis. De ene keer zullen jullie dicht bij huis werken, en de andere keer iets verder weg. Jullie klanten zitten namelijk verdeeld over de provincies Groningen en Drenthe. Doordat jullie klanten op verschillende locaties zitten kan het voorkomen dat je de ene keer wat later thuis bent dan de andere keer. Voor jou geen probleem, je bent flexibel ingesteld. Omdat je bij mensen thuis komt zorg je er altijd voor dat je er representatief uitziet. Je bent immers het visitekaartje van het bedrijf!

Uiteindelijk ken je alle fijne kneepjes van het vak en ga je alleen op pad. Hiervoor is het wel belangrijk dat je in het bezit ben van je rijbewijs B. Dan mag je ook met de aanhanger rijden.

Functie-eisen

  • rijbewijs B 
  • representatief en klantvriendelijk
  • flexibel ingesteld

Over het bedrijf

Dit bedrijf gevestigd in Winsum is onlangs gestart. Ze zijn een specialist in het plaatsen van kunststof kozijnen in ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Naast het plaatsen van kozijnen kun je ook bij hun terecht voor het plaatsen van raamdecoratie. De werkzaamheden worden op aanvraag uitgevoerd in de provincies Groningen en Drenthe. Het bedrijf is op dit moment nog klein, maar daarom is de sfeer niet minder gezellig. Nuchter, eerlijk en altijd ruimte voor een lolletje.

Wat wij bieden

Het betreft hier een functie voor langere tijd. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan kan je dit zelfs een vast contract opleveren! Uiteraard staat daar een passende beloning tegenover, je salaris zal tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur liggen. Dit is echter een schatting. Je salaris wordt namelijk bepaald aan de hand van je leeftijd, ervaring en de bouw cao.

Zie jij jezelf kunststof kozijnen plaatsen? Dat is een goed teken! Twijfel niet langer en reageer op de vacature voor 31 mei 2021. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Leerling monteur kunststof kozijnen omgeving Winsum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via