Vacature: Constructiebankwerker / Lasser

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij in staat om zelfstandig volledige werkstukken samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor een opdrachtgever in Groningen zoeken wij een ervaren Lasser / constructiebankwerker die van aanpakken weet. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder! 

De werkzaamheden bestaan uit verzamelen van de benodigde productinformatie, samenstellen van (complexe) onderdelen tot producten op basis van tekeningen en / of met behulp van mallen, af lassen van producten door middel van hand- en/of robotlassen, verrichten van mechanische bewerkingen zoals slijpen, boren, zagen, afbramen, etc. brengen van gereedgemaakte producten naar de juiste (opslag)locatie en/of diverse afdelingen, bewaken dat de productie binnen de gestelde normtijd plaats vindt, bestellen van materiaal en hulpmiddelen via de leidinggevende, tijdig aan- en afmelden van de werkorders in het ERP systeem.                                                                                             

Functie-eisen

  • zelfstandig werkstukken samen kunnen stellen 
  • tekeningen lezen
  • mig/mag lasser niveau 2/3
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Groningen is een vooruitstrevend bedrijf dat de klant altijd voor op stelt. Ze denken mee met hun klanten en zijn ook zeer betrokken met hun personeel. Er heerst ene super fijne sfeer en ze investeren in duurzame relaties met hun personeel. Momenteel zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team omdat ze zijn gegroeid. Het mooie van deze opdrachtgever is dat ze alles zelf bewerken je kunt dus ook het eindresultaat bewonderen!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-.

Wil jij aan de gang als Constructiebankwerker/Lasser? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 10 mei tegemoet! Heb je nog vragen over de  vacature 'Lasser / constructiebankwerker'? Neem dan contact op met Abiant Techniek in Groningen, telefonisch te bereiken op 050 20 60 200.

Deel deze vacature via