Vacature: Hovenier regio Haren

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De hele dag buiten aan het werk is wat jij het liefste doet. Samen met je collega's ga je naar verschillende klussen in de omgeving van Haren, daardoor is geen dag hetzelfde als hovenier. Tijdens deze klussen gebruik jij je kennis over planten en bomen en weet jij ook iedere klus netjes op te leveren.

Het snoeien van hagen, maaien van gras en het aanplanten van nieuwe beplatingen hoort er allemaal bij in de functie van hovenier. Naast deze werkzaakheden ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van tuinen en parken. Verder weet jij als hovenier ook hoe je nieuwe tuinen moet aanleggen. Doormiddel van tekeningen kan jij een tuin in een woonwijk omtoveren tot een nette en kleurrijke tuin. Hierbij gebruik je de kennis en werkervaring die je al hebt opgedaan. 

Functie-eisen

  • Ervaring als hovenier of grondwerker
  • Goed kunnen samenwerken
  • Bij voorkeur rijbewijs B 

Over het bedrijf

Onze werkgever is gespecialiseerd in het onderhoud en aanleg van tuinen en parken. Dit doen ze zowel bij bedrijven als particulieren. Je komt te werken in een team met ervaren hoveniers. Met professioneel gereedschap ga je in een team van ongeveer vier collega's aan het werk. 

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en uitdagende baan met een salaris tussen de € 11,- en € 15,- per uur afhankelijk van je ervaring. De functie is in ieder geval tot het einde van het jaar en met kans op een vast contract. 

Ben jij de hovenier die wij zoeken? Solliciteer dan snel want het groenseizoen is al begonnen! Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'Hovenier regio Haren' neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen op 050 549 28 40. 

Deel deze vacature via