Vacature: Opperman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Een ding is zeker: als opperman ben jij onmisbaar. Jij bent de helpende hand en zorgt er voor dat jullie als team van straters door kunnen werken. Kortom jij regelt de boel wel! Ben jij de opperman uit Drenthe die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Hoogeveen? We horen het graag!

Als opperman in de bestratingen werk je meestal aan straten en trottoirs, maar ook aan tuinen, bedrijfsterreinen, parken en speeltuinen. Lekker allround dus, geen week is hetzelfde en het is elke dag weer een verassing waar je aan het werk gaat! Samen met de stratenmaker voer je allerlei straatwerk uit, hierbij bij de ondersteunende kracht die zorgt voor de materialen en het aanreiken van het materiaal. Het is dus van belang dat jij de stratenmaker ondersteunt met het straten en opruimen en netjes houden van de omgeving. Samen met een ervaren stratenmaker ben je iedere dag weer op pad. Hij kan je dus de kneepjes van het vak leren wanneer nodig!

Functie-eisen

  • in het bezit van eigen vervoer (bij voorkeur)
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een nuchter fries bedrijf met veel opdrachten in de 3 noordelijke provincies. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een topper om toe te voegen aan team Drenthe. Er wordt kort en bondig gecommuniceerd en je weet gelijk waar je aan toe bent. Er werken ongeveer 12 medewerkers binnen het team. Kortom een leuke werkgever waar je ieder seizoen van maart tot en met december weer terug kunt komen! 

Wat wij bieden

Je kunt per direct fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur(voorheen LEO) dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 11 en € 15,- bruto per uur zijn.

Ga jij binnenkort aan de slag als opperman? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 30 Mei. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via