Vacature: Servicemonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

In deze afwisselende rol ga jij aan de slag bij verschillende klanten in Drenthe, Groningen en Friesland als servicemonteur. Jij weet hoe je storingen moet signaleren aan binnen- en buitenriolering en kan problemen verhelpen. In deze functie weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om grond en graafwerkzaamheden uit te voren. Je hebt hierin dan ook de nodige ervaring. Als Servicemonteur rioleringen is geen dag hetzelfde.

Verstoppingen of rioleringen vervangen is als servicemonteur niet je enige taak. Je bent ook verantwoordelijk voor het aanleggen van nieuwe rioolsystemen en voer je inspecties uit. Deze kun je op de op de juiste wijze rapporteren. Dit doe je samen met je collega's bij verschillende klanten in Noord Nederland. Daarom is het belangrijk dat je goed kan samenwerken en klantvriendelijk bent naar de verschillende opdrachtgevers. Bij het verhelpen van problemen waarborg je de kwaliteit en de veiligheid van je collega's.

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving Groningen / Friesland
  • VCA-certificaat (of bereid om deze te behalen)
  • rijbewijs B 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in alles wat met riolering te maken heeft. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en zijn daarmee onmisbaar voor veel klanten in Groningen, Drenthe en Friesland. Ondanks dat er aan veel grote projecten gewerkt wordt hangt er een gezellige en informele sfeer. Samen met al het personeel wordt er alles aan gedaan om deze sfeer te behouden. Je krijgt dan ook veel inbreng hoe bepaalde dingen beter kunnen. Daarnaast is er veel ruimte voor scholing om jezelf te ontwikkelen.  

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie met en salaris tussen de €2300 en €2800 per maand afhankelijk van je ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. De kans op een vast contract is erg groot. 

Ben jij een servicemonteur en op zoek naar een nieuw uitdaging? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Groningen op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via