Vacature: Ontstopper Groningen / Friesland

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jouw werkzaamheden bestaan uit het oplossen van verstoppingen in het rioleringsstelsel van de particuliere klanten. Dit gebeurt met een daarvoor perfect uitgeruste bus.

Na een interne opleiding zal je kunnen omgaan met apparatuur zoals; inspectiecamera’s, hogedruk- en veermachines en kun je geheel zelfstandig aan het werk. ‘s Ochtends op de zaak krijg je de planning voor de dag mee, tevens heb je overdag regelmatig telefonisch contact met de planners.

Wij zoeken een zeer zelfstandig, enthousiaste, gemotiveerde collega met een flexibele instelling goede communicatievaardigheden.

Functie-eisen

  • Leergierig, klantgericht, stressbestendig, initiatiefrijk en bovenal servicegericht
  • Rijbewijs B
  • Technisch inzicht hebben; de details leer je bij het bedrijf
  • VCA-certificaat is een pre, maar geen must

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in alles wat met riolering te maken heeft. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en zijn daarmee onmisbaar voor veel klanten in Groningen, Drenthe en Friesland. Ondanks dat er aan veel grote projecten gewerkt wordt hangt er een gezellige en informele sfeer. Samen met al het personeel wordt er alles aan gedaan om deze sfeer te behouden. Je krijgt dan ook veel inbreng hoe bepaalde dingen beter kunnen. Daarnaast is er veel ruimte voor scholing om jezelf te ontwikkelen.  

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en bijzonder zelfstandige functie met en salaris tussen de €2300 en €2800 per maand afhankelijk van je ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. De kans op een vast contract is erg groot. 

Ben jij een servicemonteur en op zoek naar een nieuw uitdaging? Solliciteer dan voor direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Groningen op 050 549 28 40

Deel deze vacature via