Vacature: Magazijnmedewerker mechanisatiebedrijf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Affiniteit met landbouwmechanisatie? En technisch inzicht? Dan zoeken wij jou als magazijnmedewerker bij Abiant!

Als magazijnmedewerker ken jij alle verschillende onderdelen die er te vinden zijn! Hierbij kan je denken aan onderdelen van landbouwvoertuigen, alles is toegespitst op de verschillende machines. Dus vakkennis is een vereiste! Als jij een klant spreekt heb je gelijk door welk onderdeel zij nodig hebben. Je hebt in deze rol dus contact t met klanten en interne medewerkers. Jij bent het visitekaartje en communiceert zowel telefonisch, per e-mail of face-2-face met klanten. Verder ben je proactief, je weet welke onderdelen er nodig zijn. Met andere woorden je denkt na over wat er nodig is voor welk seizoen van het jaar! En je hebt hierin zelf enige vrijheid om te bepalen welke onderdelen en waar deze onderdelen best besteld kunnen worden. 

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met de techniek en agrarische sector 
  • ervaring in een werkplaats
  • computervaardig

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de regio Spijk. Zij zijn gespecialiseerd in de levering van verscheidene teeltmachines. Vanaf de grondbewerking tot en met de verwerking van het geteelde product bieden zij een ruim assortiment met A-merk machines. In de werkplaats verrichten zij reparaties en bieden ze service aan. Ook bouwen zij maatwerk machines, hierbij kan je denken aan woelers en kistendraaiers.

Wat wij bieden

Een fulltime baan voor langere tijd. Op termijn bestaat de kans op overname en een vaste aanstelling bij de klant. Het uurloon is afhankelijk van je ervaring en achtergrond en ligt tussen de €11,- en €15,- per uur. Salariëring vindt plaats aan de hand van de cao Metaal & Techniek.

Is deze vacature 'Magazijnmedewerker mechanisatie' jou droombaan? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Solliciteren kan tot en met 30 mei. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via