Vacature: Leerling jachtschilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stavoren
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Als leerling jachtschilder ben je de specialist in wording van het voorbewerken van de jachten. Maar vanuit daar kun je doorgroeien, wie weet ben jij over een aantal jaar een vakman/vakvrouw! Wil jij aan de gang als leerling jachtschilder in Stavoren? Lees dan snel verder!

Schuren, plamuren, tapen, spuiten, lakken, afwerken en voorbewerken zijn klussen waar jij niet voor terug deinst. Je bent leergierig en gaat graag aan de slag als leerling jachtschilder. Het is prachtig om te zien dat je van een jacht weer een schitterend plaatje maakt! Je kunt het eindresultaat namelijk gelijk bewonderen. Je werkt meerdere weken aan een jacht, alles moet tot de puntjes perfect afgewerkt worden. HEt is daarom belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat! Maar er zijn ervaren collega's die jouw vak van a tot z kunnen leren. Ze hebben liever dat je alles rustig aan leert maar het perfect doet dan dat er iets net net helemaal goed gaat. De klant moet altijd voor de volle 100% tevreden naar huis gaan. Onze opdrachtgever staat dus open voor een leerling jachtschilder maar ook als je al ervaring hebt al jachtschilder komen we graag in contact. Volop mogelijkheden dus!

Functie-eisen

  • nauwkeurig
  • oog voor details
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Je gaat je helemaal thuis voelen bij het bedrijf waar je komt te werken. De eigenaar zit vol passie voor het vak en de sfeer is ontzettend fijn. De lijntjes zijn kort en er wordt altijd open en eerlijk gecommuniceerd. Je kunt voor langere tijd bij het bedrijf aan de slag en ze leiden je graag intern op! Momenteel werken er 2 vaste medewerkers binnen het bedrijf aangevuld met een aantal losse krachten. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een nieuwe vaste medewerker. Kortom een super leuk bedrijf waar je vol passie voor onbepaalde tijd aan het werk kunt! 

Wat wij bieden

Wij bieden een super leuke baan binnen een gezellig team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De werkzaamheden zijn voor langere duur.  Abiant biedt jou een salaris conform cao metaal & techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur zijn. 

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als Leerling jachtschilder in Stavoren? Neem dan voor 30 mei contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature via