Vacature: Koerier

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ken jij het wegennet in Noord-Nederland op je duimpje? Ben je daarnaast een echte aanpakker en klantvriendelijk? Dan hebben wij een functie als koerier voor jou!

Voor een koeriersbedrijf  zijn wij op zoek naar een ervaren pakketbezorger. Als koerier breng je (zware) pakketten langs bij particulieren en bedrijven in de omgeving Groningen, Drenthe en Friesland. Omdat je vanuit de vestiging in Groningen vertrekt zijn we op zoek naar een kandidaat die in Groningen woont.

Je werkdag start met je bestelbus vanuit Groningen. Je zorgt dat je hier op tijd met eigen vervoer bent. In overleg is het ook mogelijk om de bestelbus na je werkdag mee naar huis te nemen, zodat je de dag erna vanuit huis kan beginnen. Vervolgens ga je met de bestelbus op pad om de pakketten die op jouw bezorglijst staan langs te brengen. Omdat je goed bekend bent met het noordelijk wegennet, kies je de meest praktische routes en weet je de lijst voor het einde van de dag af te werken. Bij het afleveren van de pakketten neem je een klantvriendelijke en representatieve houding aan zodat klanten hun post met een tevreden gevoel in ontvangst nemen. De pakketten die je bezorgt kunnen tot wel 20 kg per stuk wegen. Wees je ervan bewust dat dit een functie is die een goede fysieke gesteldheid vergt.

De werkdagen zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Uitbreiding is later zeker mogelijk.

Functie-eisen

  •   woonachtig in Groningen
  •  per direct beschikbaar
  •   in staat om zware pakketten te tillen
  •   in het bezit is van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bezorgt in heel Noord-Nederland. Er heerst een plezierige werksfeer waar in overleg veel mogelijk is.

Wat wij bieden

Het betreft een functie in eerste instantie van 24 uur per week op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het aantal uren per week kan later toenemen. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 10,- en € 12,- zijn. 

Interesse in de vacature van koerier? Solliciteer dan direct. Heb je vragen of wil je meer weten over de functie, bel dan gerust met ons uitzendbureau in Groningen op telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via