Vacature: Allround monteur WazoRiool

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kolham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij je technische kennis gebruiken en denk jij graag in oplossingen? Dan is de functie van allround monteur riolering wat voor jou!

Dagelijks ga jij op pad met je ‘eigen’ service bus om werkzaamheden aan het riool te verrichten. Je gaat storingen aan binnen- en buiten rioleringen oplossen. Maar ook het aanleggen, repareren en aanpassen of onderhouden van leidingsystemen hoort hierbij.  Ben jij in het bezit van je C-rijbewijs? Dan kan het voorkomen dat je ook met één van de vrachtwagens op pad gaat om deze  vervolgens te bedienen. Heb jij nog geen ervaring, maar ben jij iemand die het werk snel eigen maakt? Geen probleem je kunt intern opgeleid worden waarna je alsnog zelfstandig op pad kunt.

Functie-eisen

  • bereid om storingsdiensten te draaien 
  • afgeronde technische opleiding
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf welke gespecialiseerd is in alle rioolwerkzaamheden in de meest brede zin van het woord. Zij zijn werkzaam is in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Dagelijks staan zo'n 17 collega’s klaar om opdrachtgevers te bedienen en ontzorgen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Heb je nog geen ervaring, maar wel interesse? Laat het ons vooral weten. Wij bieden jou een salaris conform Cao Metaal & Techniek tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij onze nieuwe allround monteur? Neem dan gelijk contact op met ons uitzendbureau in Scheemda!  Reageren kan tot  2 juni. Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature "allround monteur WazoRiool"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via