Vacature: Medewerker planning (hoveniersbedrijf)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Hallum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij altijd overzicht en ben je een kanjer in maken van een planning? En ben je op zoek naar een parttime baan in de wereld van groenonderhoud en particuliere tuinen? Dan past deze vacature bij jou!

Je gaat 2 tot 3 dagdelen per week aan de slag bij een hoveniersbedrijf in de buurt van Hallum. Je houdt je bezig met het maken van offertes voor de opdrachtgever. Aan de hand van deze offertes maak je een personeelsplanning. Dit gaat allemaal in overleg met de eigenaar van het hoveniersbedrijf. Tevens ga je met de eigenaar naar klanten om bijvoorbeeld een tuin op te meten.

Functie-eisen

  • flexibel
  • affiniteit met tuinonderhoud
  • ervaring met het maken van offertes en personeelsplanning

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een middelgroot hoveniersbedrijf met een hecht team van 6 à 7 vakmannen uit de regio van Hallum. Naast een goed sfeer binnen het team is het hier belangrijk dat werknemers gemotiveerd en vakkundig zijn, op deze manier kan er kwaliteit geleverd worden. De werkzaamheden van de opdrachtgever zijn voornamelijk tuinonderhoud, tuinrenovatie en snoeiwerkzaamheden. Andere werkzaamheden zijn het aanleggen van de beplanting en graszoden, sierbestrating en schuttingen, een verlichtingsplan, maar ook de aanleg van een vlonder, vijver of tuinhuisje hoort erbij. Het werk gaat alle 4 seizoenen door.

Wat wij bieden

Deze vacature voor medewerker planning betreft een parttime dienstverband voor langere tijd. Het loon is conform de cao hoveniersbedrijven en ligt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, tussen de € 13,50 en € 16,- bruto per uur. Ben jij de medewerker planning (hoveniersbedrijf) die wij zoeken? Solliciteer dan voor 28 mei. Wil je meer weten over de vacature 'Assistent hovenier'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via