Vacature: Coördinator werkplaats

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bakkeveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij goed in coördineren en aansturen? Dan is de vacature coördinator werkplaats vast iets voor jou!

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het soepel laten lopen van de werkzaamheden in de werkplaats. Je bent het eerste aanspreekpunt voor monteurs, machinisten en de planning. Alle communicatie verloopt via jou. Daarnaast coördineer je alle werkzaamheden in de werkplaats. Je neemt alle storingen aan en zorgt dat deze worden opgelost. Ook laat je terugkerend materieel controleren en gebreken vastleggen en repareren. Tenslotte zorg je ervoor dat de werkzaamheden en reparaties op tijd gereed zijn.

Functie-eisen

  • communicatief vaardig
  • ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever en is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat een breed pakket aan diensten levert op het gebied van op het gebied van infra, agrarisch loonwerk, cultuurtechniek  en transport. Het werkgebied is Noord-Nederland. Vanuit zes locaties wordt gewerkt aan vele projecten voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast worden specialistische opdrachten uitgevoerd in heel Nederland en daarbuiten.  Door dat het een familiebedrijf is zijn er zeer korte lijnen en kunnen er snel besluiten worden genomen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Jouw brutoloon zal conform het cao Groen, Grond en Infrastructuur liggen tussen de € 15,45 en € 20,94. Het exacte loon is afhankelijk van je kennis en ervaring. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440. Solliciteren kan tot uiterlijk 31 mei. 

Deel deze vacature via