Vacature: Funderingsmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij een stevige basis leggen voor ieder bouwproject? Ben jij daarnaast op zoek naar werk in de bouw in de omgeving van Lemmer? Dan kom jij in aanmerking voor de functie van funderingsmedewerker!

Als funderingsmedewerker help je mee aan het plaatsen van heipalen. Je werkt aan projecten in het noorden en midden van Nederland. Je werkt mee aan grote bekende projecten waarbij je later denkt: "te gek hier was ik dus aan het werk"! Vanuit het bedrijf vertrek je ’s ochtends met je team naar de werklocatie. De ene keer is dit in Friesland en een andere keer kan dit in Nijmegen zijn. Gezien de variatie van de reisafstand maak je soms lange dagen. Die lange dagen worden gecompenseerd door een plezierige werkdag met collega's, die er met zijn allen voor de volle 100 % voor gaan!  Om als funderingsmedewerker aan de slag te kunnen dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA certificaat. Heb je dit niet? Maar je bent bereid om via Abiant een VCA-certificaat te halen? Dan willen wij jou van harte uitnodigen om te solliciteren.

Functie-eisen

  • affiniteit met bouw
  • B rijbewijs en eigen vervoer
  • VCA-certificaat (bereid te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd super efficiënt te werk. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers die al jarenlang op elkaar ingespeeld zijn. Je komt te werken in een hecht team. Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 35 medewerkers binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast heb je 4 weken bouwvakvakantie en 2 weken kerstvakantie. Is het werk van funderingsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 4 juni.

Heb je nog vragen over de vacature 'funderingsmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via