Vacature: Assistent bedrijfsleider betoncentrale

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 3800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Resultaatgericht, enthousiast en leidinggevende capaciteiten. Dat zijn de kenmerken die wij zoeken in een nieuwe assistent bedrijfsleider betoncentrale. Dus ben jij toe aan een volgende stap en zou je graag in de toekomst willen doorgroeien naar volwaardig bedrijfsleider? Dan is dit jouw kans!

In deze rol als assistent bedrijfsleider houd jij je bezig met de aansturing van A tot Z. Zo stuur je een team bestaande uit circa 7 collega's aan en ondersteun je daar waar nodig. Maar er komt veel meer bij deze uitdagende rol kijken, namelijk: het dragen van verantwoordelijkheid voor het werkproces. Van het maken van beton tot eindverantwoording in de planning van de chauffeurs. Ook voer je administratieve taken uit en borg je de kwaliteit van het eindproduct. Op termijn leer je ook hoe je kan toezien op de naleving van milieu wet- en regelgeving en de verantwoording van de technische staat van onze betoncentrales. Flexibiliteit is een eis, want als assistent bedrijfsleider werk je in de Eemshaven en Groningen. 

Functie-eisen

  • mbo+ werk- en denkniveau 
  • leidinggevende capaciteiten
  • rijbewijs b

Het geniet de voorkeur als je ervaring hebt in de betontechnologie en je ervaring hebt in het bijdragen aan de procesbesturing van machines.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in zowel de stad Groningen als de Eemshaven. Zij zijn leverancier van bouw- en grondstoffen. Ook richten ze zich op het recyclen van bouw- en sloopafval.

Wat wij bieden

Wanneer je 'ja' zegt tegen deze baan als assistent bedrijfsleider, zeg je ja tegen een veelzijdige en uitdagende baan! De organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen, nuchtere en informele sfeer. Er is genoeg ruimte voor eigen initiatieven. Het aanbod: een fulltime functie (40 uur per week). In eerste instantie krijg je een jaarcontract, daarna heb je uitzicht op een vast contract. Het salaris is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en ervaring, maar ligt tussen de € 2400,- en € 3800,- bruto per maand. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer, met een maximale vergoeding van 40 kilometer per dag. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en minimaal 27 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).

Ben jij de assistent bedrijfsleider waar wij naar zoeken? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Solliciteren kan tot en met 18 mei. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau! Annet Fruitema van Abiant Werving en selectie kan je er alles over vertellen. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze vacature via