Vacature: Inpakmedewerker catering

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Hoe leuk is het om een bijdrage te kunnen leveren aan een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Dat jij samen met jouw collega's ervoor zorgt dat de maaltijden en hapjes mooi worden verpakt en de klant een leuke avond heeft. In Beilen hebben wij een leuke vacature en zijn wij op zoek naar een parttime inpakmedewerker catering.

Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de maaltijden op een juiste en nette wijze worden ingepakt en tijdig worden afgeleverd bij de verschillende klanten. Kwaliteit vind jij hierbij belangrijk. De maaltijden worden volgens de juiste hoeveelheden in bakken geschept. Ook zorg je ervoor dat de bakken op de juiste wijze worden afgesloten. Nadat de maaltijden zijn ingepakt maak je de werkplek volgens de gestelde richtlijnen schoon. Machinaal afwassen, afvoeren van afval en schoonmaken van keukenmateriaal hoort daarbij tot jouw werkzaamheden. We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor 3 dagen in de week. Jouw werkdagen zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Functie-eisen

  • Kwaliteitsgericht
  • Beschikbaar op zaterdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een cateringbedrijf dat is gevestigd in Beilen. Je komt te werken in een bedrijf waar een goede werksfeer heerst. Er zijn zo’n 25 enthousiaste medewerkers in dienst. Op de inpakafdeling werk je in een team van 4-5 collega’s.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor langere tijd. Het salaris is conform cao en zal tussen € 9,- en € 12,- bruto per uur zijn. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de inpakmedewerker catering waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 18 mei op deze vacature. Wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via