Vacature: Automonteur gemeente Hogeland

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eenrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het een uitdaging om een kapotte auto weer aan de draai te krijgen? Je repareert kapotte auto's of voorziet ze van een kleine- of grote onderhoudsbeurt. Een familiebedrijf gevestigd op het Hogeland is op zoek naar een ervaren automonteur. Jouw werkzaamheden bestaan uit het repareren van defecte auto's en daarnaast voorzie jij auto's van een onderhoudsbeurt. Een dag zal er voor jou nooit hetzelfde uitzien, omdat je iedere dag weer aan verschillende soorten auto's werkt. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat je als automonteur beschikt over enige sociale vaardigheden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. Klanten worden ten alle tijden voorzien van vakkundig advies op het gebied van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens.

Functie-eisen

  • mbo- (1e of 2e) autotechnicus
  • klantgerichte instelling
  • recente werkervaring als automonteur
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een historie van meer dan 50 jaar en is gevestigd op het Hogeland. Het is een bedrijf dat zich onderscheidt door persoonlijke service en waar kwaliteit voorop staat. Klanten komen met vragen over of problemen aan hun auto langs en jij zorgt ervoor dat hun auto weer draaiend het pand verlaat. Jouw toekomstige collega’s zijn enthousiaste en vakkundig monteurs en kijken er naar uit om een enthousiaste collega te verwelkomen!

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao klein metaal en ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring als ervaren automonteur. Het gaat om een functie voor langere periode, voor 24 tot 32 uur per week.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als ervaren automonteur? En wil jij graag parttime aan het werk als automonteur? Solliciteer dan voor 30 juni 2021.  Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via