Vacature: Technisch logistiek medewerker Elzinga Machinefabriek

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar een combinatiefunctie tussen de techniek en logistiek? Dan hebben wij de baan voor jou als technisch logistiek medewerker bij Elzinga Machinefabriek.

Als technisch logistiek medewerker ondersteun je binnen onze Machinefabriek de lassers en de productiechef. Vanuit de tekeningen lees je af welke producten er nodig zijn voor het project en bepaal je welke materialen de lassers nodig hebben, zoals snijwerken, boren, afbramen van metalen platen en het verrichten van eerste lasaanzetten. Als technisch medewerker zorg jij dat de benodigde producten tijdig klaarliggen, zodat de lassers de projecten zonder oponthoud kunnen afronden. Vanuit je technische opleiding weet je hoe je met de verschillende machines moet werken en hoe je dit veilig moet doen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de logistieke goederenstroom. Dit doe je door het ontvangen van goederen, inclusief het lossen met de heftruck. Je zorgt voor een juiste verwerking van de in-en uitgaande producten met behulp van ERP programma Ridder IQ. Je voert controle en registratie uit, labelen en het inpakken van de producten volgens klantspecificatie alsook het verzendklaar maken van producten en orders. Tot slot voer je ook transportwerkzaamheden voor de Machinefabriek uit.

Functie-eisen

  • Afgeronde technische mbo-opleiding richting metaal niveau 3 of 4 (werktuigbouwkunde)
  • Tekening lezen en technisch inzicht
  • Heftruckcertificaat en VCA-certificaat
  • Rijbewijs BE

Over het bedrijf

Elzinga Groep bestaat al sinds 1946 en is in de afgelopen uitgegroeid van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. 

De Elzinga Groep bestaat uit een veelzijdige bundeling van bedrijven, actief in de overslag, de grond-, weg- en waterbouw en productief in het fabriceren, onderhouden en keuren van hijswerktuigen en andere constructies. In de afgelopen 70 jaar groeide Elzinga Groep van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. Met ruim 120 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het vakkundig bedienen en ondersteunen van de klant door een optimale oplossing voor elk probleem te bieden. Hierbij wordt de kwaliteit en veiligheid niet uit het oog worden verloren.

Wat wij bieden

Afwisselend werk en een prettige werksfeer binnen een integere en hechte organisatie. Een uitdagende functie als technisch logistiek medewerker. De mogelijkheid om meer te leren over de techniek! De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk, met de bedoeling om tot een vast dienstverband te komen. Beloning vindt plaats aan de hand van de GGI cao (voorheen LEO). Hierin wordt gekeken naar jouw relevante ervaring. Het uurloon ligt tussen de €12,- en €15,- per uur.

Grijp jij deze kans met beide handen om als technisch logistiek medewerker aan de slag te gaan? Dan zien wij graag je cv met motivatie tegemoet! Abiant Spijk verzorgt voor Elzinga Machinefabriek de werving- en selectie voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via