Vacature: Leidinggevend monteur

  • Salaris Tussen € 15,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Samen met je team zorg jij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Herken jij je hier in? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woon je daarnaast in de omgeving van Sneek en zie jij een loopbaan als leidinggevend monteur zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Als leidinggevend monteur ben jij het eerste aanspreekpunt op de werkvloer en ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de werkzaamheden. Naast leidinggeven aan een team vakbekwame monteurs werk je ook mee op het project. Aan de hand van tekeningen en schema's bepaal je zelfstandig of in overleg met de projectleider de beste aanpak. Samen klaren jullie de klus en jij als leidinggevend monteur zorgt ervoor dat je team gemotiveerd is en dat jullie kwaliteit leveren! Ook als jij toe bent aan de volgende stap in je carrière willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding mbo Eerste monteur installatietechniek
  • enkele jaren werkervaring binnen de installatietechniek
  • VCA-Vol

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot bedrijf in de woningbouw- en renovatiemarkt. Bij het bedrijf staan samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal. Het bedrijf bestaat al ruim 70 jaar en is een echt familiebedrijf. Professionaliteit en en het bieden van een persoonlijk, vakkundig advies staan voorop. Binnen het bedrijf is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 15,- en € 17,50,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor langere tijd aan de slag bij onze opdrachtgever. 

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als leidinggevend monteur solliciteer dan voor 17 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "leidinggevend monteur"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via